yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kenarı teselsül otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapsı camlı olabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en oranlı paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri acil durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Bir binada veya bina peknda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Katılmış-3/B ve Lahika-3/C’bile tamlanan sürelere normal olması mecburidir.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı yakın suhuletle oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir Yangın Çıkış Kapısı şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiveni müstacel çıkış bapsı fiyatı konusunda hem maksut ölçüler hem maksut kapı adedi adetsı hem bile ilave aksesuarlar belirlenmesinde hareketli gösteriş oynar. Erdemli miktardaki allıkımlarda bedel teklifi farklı olmaktadır. Yeniden aynı şekilde kapının strüktürlacağı malzemeye için bile fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Alelumum metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yatay yer ve ilhak elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği sinein "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri süflidaki gibidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Z tipi yangın merdivenleri yalın kollu sanarak tabir edilen yangın merdivenleridir. Güçlü strüktürlarda ani durumlarda insanların hızlı ve emin bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayan en güvenilen yangın merdivenidir.

Bu da müstacel durumlarda daha zait insanın hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar. Merdivenler üste ergonomik düşüncemlara iye olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri karınin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve güvenilir tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page